Hur återställer man Healy (maskinvaruåterställning)?

Tryck ned strömknappen på din Healy och håll ner den i 15 till 20 sekunder tills den gröna lampan lyser med ett fast sken. När du tar fingret av strömknappen slutar den gröna lampan att lysa. Nu har din Healy återställts till fabriksinställningar och ett standardprogram läses in från minnet. Dessutom är batteri-indikatorns kalibrering återställd och behöver kalibreras om. Observera:  Det tar några laddningscyklar att återställas och procenten kanske inte visas rätt innan dess.