Kan jeg koble Healy-enheten til både Healy-appen og HealAdvisor-analyseappen på samme tid?

Du kan bare koble til Healy-enheten fra en av disse to appene om gangen fra smarttelefonen. Den kan ikke kommunisere med begge appene samtidig, på samme måte som den ikke kan brukes med to forskjellige smarttelefoner på samme tid. Hvis Healy-enheten din allerede er koblet til en av disse appene, men du vil koble den til den andre, må den tilkoblede appen lukkes før du prøver å koble Healy til den andre appen.