Kan jag ansluta Healy-enheten till både Healy-appen och HealAdvisor Analyse-appen samtidigt?

Det är bara möjligt att ansluta Healy-enheten till en av dessa två appar på din smartphone samtidigt. Den kan inte kommunicera med båda appar samtidigt, precis som den inte kan användas på två olika smartphone-enheter samtidigt. Om din Healy-enhet redan är ansluten till en av dessa appar men du vill ansluta den till den andra, måste du stänga av appen som är ansluten innan du försöker ansluta Healy till den andra appen.