Kan ik het Healy-apparaat tegelijkertijd verbinden met zowel de Healy-app als de HealAdvisor Analyse-app?

Het Healy-apparaat kan maar met één van deze twee apps tegelijkertijd op je smartphone worden verbonden. De Healy kan niet met beide apps tegelijk communiceren, net zoals deze ook niet op twee verschillende smartphones tegelijk kunnen worden gebruikt. Als je Healy-apparaat al verbonden is met één van deze apps, maar je wilt de Healy toch verbinden met de andere app, dan moet de app waarmee de Healy verbonden is worden afgesloten voordat je de Healy met de andere app gaat verbinden.