Ik kan mijn Healy-apparaat niet vinden in de Bluetooth-instellingen van mijn smartphone.

De verbinding van het Healy-apparaat loopt niet via de Bluetooth-instellingen. In plaats daarvan kun je verbinding maken met zowel met de Healy-app als met de HealAdvisor Analyse-app. Het verbindingsscherm in zowel de Healy-app als de HealAdvisor Analyse-app verschijnt nadat je de disclaimer hebt doorgelezen en op ‘Ik heb een Healy’ hebt gedrukt. Zorg ervoor dat de Healy is ingeschakeld voordat je verder gaat. Wanneer je bij het verbindingsscherm in de Healy-app komt, wordt je gevraagd het serienummer in te voeren of de QR-code te scannen (beide op de achterkant van het Healy-apparaat). In de HealAdvisor Analyse-app wordt er gezocht naar actieve Bluetooth-apparaten. Zodra de Healy is gevonden, verschijnt het serienummer, waarop je kunt klikken om de verbinding tot stand te brengen. Meer informatie over het aansluitproces vind je in de handleidingen.