Jag kan inte hitta min Healy-enhet i Bluetooth-inställningarna på min smartphone.

Healy-enheten ansluts inte via Bluetooth-inställningarna. Istället kan du ansluta till både Healy-appen och HealAdvisor Analyse-appen i dessa appar. Anslutningsskärmen i både Healy-appen och HealAdvisor Analyse-appen visas efter att du har läst friskrivningen och tryckt på ”Jag har en Healy”. Kontrollera att du har startat Healy innan du fortsätter. När du kommer till anslutningsskärmen i Healy-appen kommer du att ombes att ange serienummer eller läsa av QR-koden (båda finns på Healy-enhetens baksida). HealAdvisor Analyse-appen söker efter aktiva Bluetooth-enheter. När den hittar Healy visas serienumret, som du sedan kan klicka på för att ansluta. Mer information om anslutningsprocessen finns i manualen.