Kategori: Språk

Längst upp till höger på vår hemsida (butik) kan du välja det språk du vill, om det är tillgängligt. Dessutom måste du se till att din plats matchar den valda kontinenten i butiken.

Om vissa textelement inte är översatta till det valda språket, var god kontakta supporten och beskriv vilken text det handlar om. Du får också gärna ta skärmavbilder och skicka dem till oss.

Vanligtvis kan du byta språket i dina profilinställningar. Klicka därför på ditt namn längst upp till höger och sedan på “redigera profil”. Skrolla sedan ned och klicka på “Redigera”. Bredvid fältet “språk” kommer du att se en rullgardinsmeny med alla språk som finns tillgängliga för ditt land. Backoffice är för närvarande främst tillgängligt på engelska. …

Språket i mitt backoffice är inte rätt. Hur kan jag ändra det? Läs mer »