UID är det 12-siffriga nummer som också finns i sponsorlänken. Är du registrerad som kund visas inte det numret och du behöver det inte heller. Som medlem är det numret din individuella identifiering som används för att tilldela nya kunder/medlemmar till dig. Det finns i din länk och kan hittas genom den.

Längst upp till höger på vår hemsida (butik) kan du välja det språk du vill, om det är tillgängligt. Dessutom måste du se till att din plats matchar den valda kontinenten i butiken.

Ändra först ditt lösenord om det inte består av 10 tecken med versaler och gemener, siffror och specialtecken: Butikslogin>>Översikt>>Kontoinformation. – Ange ditt befintliga lösenord och det nya lösenordet två gånger (minst 10 tecken, versaler och gemener, siffror och specialtecken). – Klicka på “Spara”-knappen (ett viktigt steg eftersom det nya lösenordet är nu synkroniserat) – Logga …

Jag kan inte se alla sidorna i supportcentret. Läs mer »

Dessa kan du hitta i butiken under “Mitt konto” och sedan “Enheter”. Där kan du se varje serienummer och den motsvarande produktens namn. För Healy-versioner vars namn förblev desamma vid systemändringen kan fakturan användas eftersom en version kan fastställas med hjälp av inköpsdatumet. Enheter som du eventuellt får tack vare en pågående kampanj kommer att …

Var kan jag hitta mina registrerade Healys som jag fått genom en kampanj? Läs mer »