UID er det 12-sifrede nummeret som også er inkludert i sponsorlenken. Hvis du er registrert som kunde, vises ikke dette nummeret, og du trenger det heller ikke. Som medlem er dette nummeret den individuelle identifikasjonen som nye kunder/medlemmer tildeles deg med. Den finnes i lenken din og kan slås opp der.

Øverst til høyre på nettsiden vår (Butikk) kan du velge språket du ønsker, hvis det er tilgjengelig. Videre bør du også sørge for at plasseringen din samsvarer med det valgte kontinentet i butikken.

Du kan abonnere på nyhetsbrevet via denne lenken http://zc.vg/SjiFL (nyhetsbrev på engelsk) og via backoffice. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst via en lenke nederst i nyhetsbrevet. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg på igjen.

Dette kan du se i butikken under «Min konto» og deretter «Enheter». Der kan du se hvert serienummer og det tilhørende produktnavnet. For Healy-versjoner hvis navn forble det samme under systemendringen, kan fakturaen brukes, da versjonen kan bestemmes ut fra kjøpsdatoen. Enheter som du kan motta på grunn av en kampanje som kjører, vil bli …

Hvor kan jeg finne mine registrerte Healys, som jeg har tjent gjennom en kampanje? Les mer »