Healy erbjuder de följande paket:– Healy Medical– Healy Gold– Healy Holistic– Healy Resonance– Healy Resonance Plus– Healy ProfessionalHealy-paketen innehåller Healy-program, programgrupper, HealAdvisor-moduler och HealAdvisor Analyse-moduler. Alla detaljerna finns i Healy-butiken.

Alla abonnemang kan sägas upp månadsvis. Uppsägningen måste göras innan den sista dagen av den aktiva perioden med en uppsägningstid på en månad.

Du måste skicka en förfrågan till Healy Worlds support direkt via “Mitt supportcenter” för att annullera en beställning. Detta gäller inte abonnemangen. Dessa kan sägas upp i Healy-butiken.

Längst upp till höger på vår hemsida (butik) kan du välja det språk du vill, om det är tillgängligt. Dessutom måste du se till att din plats matchar den valda kontinenten i butiken.

Det kan finnas fler orsaker till detta. Först av allt kan du kontrollera om e-postadressen du registrerat i butiken också är den som din Healy är registrerad med. Dessutom kommer systemet automatiskt att neka beställningen om modulen redan är aktiverad. Om det fortfarande inte fungerar, var god kontakta vår support och ge dem serienumret och …

Jag får inget serienummer att välja när jag vill lägga en beställning. Läs mer »