Healy tilbyr følgende utgaver:– Healy Medical– Healy Gold– Healy Holistic– Healy Resonance– Healy Resonance Plus– Healy ProfessionalHealy-utgavene inneholder Healy-programmer, programgrupper, HealAdvisor-moduler og HealAdvisor analyse-moduler. Du finner alle detaljer i Healy-butikken.

Alle abonnementer kan avbestilles på månedlig basis. Avbestilling må skje senest siste dag i den aktive perioden, med en måneds oppsigelsesfrist.

Kansellering av en bestilling må forespørres via “My Support Center” hos Healy World support. Unntak er abonnementene. Disse kan kanselleres i Healy-butikken.

Øverst til høyre på nettsiden vår (Butikk) kan du velge språket du ønsker, hvis det er tilgjengelig. Videre bør du også sørge for at plasseringen din samsvarer med det valgte kontinentet i butikken.

Det kan være flere årsaker til dette. Først av alt, sjekk om e-posten som ble registrert i butikken også er den som Healy er registrert på. Videre nekter systemet automatisk bestillingen dersom modulen allerede er aktivert. Hvis det fortsatt ikke er mulig, vennligst kontakt vår brukerstøtte og oppgi serienummeret og e-postadressen du ønsker å bestille …

Jeg får ikke noe serienummer å velge når jeg legger inn en bestilling. Les mer »