Waarom wordt de Healy niet gevonden door de Healy of de HealAdvisor Analyse-app?

De Healy-app en de HealAdvisor Analyse-app kunnen niet tegelijkertijd met de Healy verbonden zijn. Als de apps afzonderlijk draaien en geen verbinding maken met de Healy, controleer dan het volgende: 1. Is de Healy volledig opgeladen? 2. Staat de Healy aan? 3. Bevindt de Healy zich ook binnen het bereik van de smartphone (<10 m)? 4. Is de Healy misschien verbonden met een andere smartphone? Zo ja, ontkoppel hem dan. Voer de volgende stappen uit: 1. Sluit alle apps op je smartphone en start de Healy-app. 2. Voer een hardware-reset uit door de knop aan/uit gedurende 20 seconden ingedrukt te houden. 3. Verwijder de Bluetooth-gegevens van je smartphone en start hem opnieuw op. 4. Installeer de Healy-app opnieuw.