Hvorfor blir ikke Healy funnet av verken Healy eller HealAdvisor-analyseappen?

Healy-appen og HealAdvisor-analyseappen kan ikke være koblet til Healy samtidig. Hvis appene kjører individuelt og ikke kobles til Healy, vennligst sjekk følgende: 1. Er Healy fulladet? 2. Er Healy slått på? 3. Er Healy også innenfor smarttelefonens rekkevidde (<10m)? 4. Er Healy muligens koblet til en annen smarttelefon? Hvis ja, koble den fra. Utfør følgende trinn: 1. Lukk alle appene på smarttelefonen og start Healy-appen. 2. Utfør en tilbakestilling av maskinvare ved å trykke og holde inne strømknappen i 20 sekunder. 3. Slett Bluetooth-dataene til smarttelefonen og start den på nytt. 4. Installer Healy-appen på nytt.