Varför hittar jag inte Healy-enheten via Healy-appen eller HealAdvisor Analyse-appen?

Healy-appen och HealAdvisor Analyse-appen kan inte anslutas till samma Healy-enhet samtidigt. Kontrollera följande om dessa appar körs separat och inte ansluter till Healy-enheten: 1. Är Healy fulladdad? 2. Är Healy påslagen? 3. Är Healy inom telefonens räckvidd (< 10 m)? 4. Kan Healy vara ansluten till en annan telefon? Om det är fallet, koppla bort den och gör detta: 1. Stäng ned alla appar på din telefon och starta Healy-appen. 2. Gör en hårdvaruåterställning genom att trycka in strömknappen i 20 sekunder. 3. Rensa alla Bluetooth-data på din telefon och starta om den. 4. Installera om Healy-appen.