Kategori: Healy Watch-appen

Bluetooth-räckvidden för Healy Watch är runt 15–18 meter. Du kan se om den fortfarande är ansluten på anslutningsindikatorn längst upp på Healy Watch-enheten (vit – ej ansluten, grön – ansluten).

Du kan bara starta träning via Healy Watch-appen om samma utbildningstyp har valts i både Healy Watch-appen och Healy Watch. Du kan alltid välja andra träningstyper och överföra dem till din Healy Watch. Endast fem utbildningstyper kan överföras till Healy Watch samtidigt. De kan definieras under Inställningar – Enhetsinställningar – Utbildningstyper.

Tack vare enkel inloggning (SSO) finns det ingen registreringsprocess i Healy World-apparna. Du loggar in med dina inloggningsuppgifter (e-post och lösenord) från ditt Healy World-konto.

Sömnförhållandet är det uppmätta förhållandet mellan kvalitetssömn/total sömn. Kvalitetssömn är summan av djupsömn + lätt sömn, jämfört med total sömn, vilket är summan av djupsömn + lätt sömn + ytlig sömn.