Categorie: Healy Watch-app

De Healy Watch heeft een Bluetooth-bereik van ongeveer 15-18 meter. Om te weten of deze nog aangesloten is of niet, controleer je de verbindingsindicator in de linkerbovenhoek van het Healy Watch-apparaat (wit – niet aangesloten; groen – aangesloten).

De slaapverhouding is de gemeten verhouding van kwaliteitsslaap : totale slaap. Kwaliteitsslaap is een optelsom van diepe slaap + lichte slaap in vergelijking met totale slaap, wat een optelsom is van diepe slaap + lichte slaap + ondiepe slaap.