HealAdvisor-analyseappen krasjer/fryser når jeg klikker på lister

Hvis HealAdvisor-analyseappen krasjer/fryser når du klikker på lister, må du sørge for at:

1) Appen er oppdatert. Google Play Butikk / Apple App Store vil gi deg beskjed om at du har den nyeste versjonen eller det vises ingen «Oppdater/Cloud»-knapper.

2) Gå til appens Cloud-innstillinger – gjennomfør en fullstendig synkronisering og klikk deretter på «Last opp alle data til skyen». Når du har fullført begge disse trinnene, kan du prøve å åpne listene igjen.

3) Hvis problemet vedvarer, gå gjennom klientene dine og se om du kan slette noen av dem, gjenta så trinn 2.

4) Hvis ingen av disse trinnene hjelper, kontakt brukerstøtten.