HealAdvisor Analyse-appen kraschar/fryser när jag trycker på Listor

Kontrollera följande om HealAdvisor Analyse-appen kraschar/fryser när du trycker på Listor:

1) Att appen är uppdaterad. Google Play Butik/Apple App Store anger att du har den senaste versionen eller ingen “Uppdatera/Moln”-knapp visas.

2) Öppna appens moln-inställningar – utför en fullständig synkronisering och välj Ladda upp alla data till molnet. Testa att öppna Listor igen när du har slutfört båda stegen.

3) Om felet kvarstår: gå igenom dina kunder och se om du kan radera några av dem och upprepa sedan steg 2.

4) Kontakta supporten om inget av detta hjälper.