De Healy-app crasht/sluit onmiddellijk af wanneer ik verbinding maak met de Healy en mijn Smartphone.

Dit is meestal te wijten aan een ander Bluetooth-apparaat dat zich dicht bij de smartphone bevindt en de app doet crashen. Als je een dergelijke storing ondervindt, controleer dan welke andere Bluetooth-apparaten er in de buurt zijn. Probeer het op een andere plaats, met minder Bluetooth-apparaten, en start de Healy-app dan opnieuw. Als je een dergelijke storing ondervindt, meld dan de naam van het Bluetooth-apparaat dat de storing heeft veroorzaakt aan de klantenservice. Dit probleem komt zelden voor, maar als we weten welk apparaat het veroorzaakt, kunnen we het beter oplossen.