Healy-appen kraschar/stängs ned omedelbart när den ansluter till min Healy och min telefon.

Detta beror oftast på att en annan Bluetooth-enhet är nära telefonen och gör att appen kraschar. Kontrollera om det finns andra Bluetooth-enheter i närheten om detta fel inträffar. Försök att byta till en plats med färre Bluetooth-enheter, och starta sedan om Healy-appen. Nu bör den fungera som den ska. Rapportera namnet på Bluetooth-enheten som skapade felet till kundsupporten om detta fel inträffar. Detta problemet uppstår inte ofta, med att veta vilken enhet som skapar det hjälper oss att åtgärda det.