Categorie: Algemeen

De Healy wordt niet rechtstreeks via het Bluetooth-menu van de smartphone verbonden. De verbinding met de Healy kan alleen direct in de Healy of HealAdvisor Analyse-app tot stand worden gebracht. Het serienummer dat voor de aansluiting wordt gebruikt, staat op de achterkant van de Healy.

Activeer een update handmatig via de instellingen in het menu ‘Controleren op updates’ (hier is een internetverbinding voor nodig). Als je de update van het programma niet ontvangt, wacht dan nog iets langer totdat de activering wordt uitgevoerd. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de ondersteuning.

Voor iPhones volg je de stappen hieronder:  Zet de Healy/Healy Watch aan Ga naar App-instellingen -> Bluetooth Lokaliseer het apparaat  Druk op het blauwe informatiepictogram ‘i’ Druk op ‘Dit apparaat vergeten’ Start de iPhone opnieuw op Voor Android-telefoons volg je deze stappen: Ga naar Instellingen Selecteer ‘Apps’ Systeemtoepassingen weergeven (mogelijk moet je naar links/rechts vegen …

Hoe kan ik de Bluetooth-cache op mijn telefoon wissen? Lees verder »