Aktiver en oppdatering manuelt i innstillingene, ved hjelp av menyen «Se etter oppdateringer» (det kreves en internettforbindelse). Hvis du ikke mottar programoppdateringen, kan du vente et øyeblikk på at aktiveringen skal gjennomføres. Kontakt brukerstøtten hvis problemet vedvarer.

Det er ingen registreringsprosess i Healy World-appene på grunn av SSO-funksjonen (Single Sign-On). For å logge inn kan du bruke påloggingsinformasjonen (e-post og passord) fra Healy World-butikk-kontoen din.

Følg trinnene nedenfor for iPhone:  Skru på Healy/Healy Watch Gå til Appinnstillinger -> Bluetooth Finn enheten  Trykk på det blå “i”-informasjonsikonet Trykk “Glem denne enheten” Omstart iPhone Følg trinnene nedenfor for Android-telefiner: Gå til Innstillinger Velg «Apper» Vis systemapper (det kan hende du må sveipe til venstre/høyre eller velge fra menyen øverst til høyre) Velg …

Hvordan kan jeg tømme Bluetooth-bufferen på telefonen min? Les mer »