Aktivera en uppdatering manuellt i inställningarna från menyn Sök efter uppdateringar (en internetanslutning krävs). Vänta ett tag på att aktiveringen ska gå igenom om du inte får programuppdateringen. Kontakta supporten om problemet fortfarande kvarstår.

Såhär uppdaterar du Healy-appen: Gå till App Store eller Play Store på din smartphone, sök efter Healy-appen och klicka på Uppdatera. Om Uppdatera-knappen inte visas betyder det att du har den senaste versionen installerad. Du kan också kontrollera appen under “Inställningar” för att se vilken version som är installerad och jämföra den med versionsnumret i App Store.

Tack vare enkel inloggning (SSO) finns det ingen registreringsprocess i Healy World-apparna. Du loggar in med dina inloggningsuppgifter (e-post och lösenord) från ditt Healy World-butikskonto.

Systemkraven för Healy World-apparna kan du hitta i Google Play och Apple App Stores kompatibilitetssektion. Sök efter appen i app store och bläddra sedan ned till kompatibilitetssektionen för att se vilka versioner av operativsystemen som är kompatibla.

För iPhones, var god följ dessa steg:  Slå på Healy/Healy Watch Gå till Appinställningar -> Bluetooth Lokalisera enheten  Tryck på den blå “i” information-ikonen Tryck på “Glöm bort denna enhet” Starta om din iPhone För Android-telefoner, var god följ dessa steg: Gå till Inställningar Välj “Appar” Visa system-appar (du kanske behöver bläddra till vänster/höger eller …

Hur tömmer jag Bluetooth-cachen i min telefon? Läs mer »