Kategori: Leverans

Du hittar spårnings-ID i dina mejl/SMS som vår logistikleverantör skickat ut innan din leverans påbörjades. Kontrollera därför först på ditt konto om du har skrivit in rätt e-postadress och telefonnummer. Kontrollera sedan din beställningsstatus igen under “Mina beställningar” i butiken. Om du skrivit in fel e-postadress/telefonnummer bör du kontakta supporten direkt. Om beställningen misslyckades kan …

Jag har lagt en beställning men har inte fått ett spårnings-ID ännu. Läs mer »