Categorie: Verzending

Je kunt de tracking-ID vinden in de e-mails/SMS’jes die onze logistieke dienstverlener je heeft gestuurd voordat je bestelling werd verzonden. Controleer daarom eerst in je account of het juiste e-mailadres en telefoonnummer zijn opgeslagen. Controleer vervolgens de status van de bestelling opnieuw in de winkel onder ‘Mijn bestellingen’. In het geval van een verkeerd e-mailadres/telefoonnummer, …

Mijn bestelling is gelukt, maar heb nog geen tracking-ID ontvangen. Lees verder »