Kategori: Frakt

Du bør finne sporings-ID-en i e-postene/SMS-ene dine sendt av vår logistikkleverandør før forsendelsen av bestillingen din ble igangsatt. Sjekk derfor først på kontoen din om riktig e-post og telefonnummer er lagret. Sjekk deretter status på bestillingen på nytt i butikken under «Mine bestillinger». Ved feil e-post/telefonnummer bør du kontakte brukerstøtte direkte. Hvis bestillingen ikke var …

Jeg har bestilt, men har ennå ikke mottatt sporings-ID. Les mer »