Kategori: Betaling

En mulighet er at Healy har en skattemessig representasjon i landet du bestiller, og derfor beregner den lokale momsen. Ved inntasting av MVA-nummer er det viktig å merke seg at adressen som legges inn må samsvare 100 % med dataene som er oppgitt for bedriften i virksomhetsregistreringen.

Vær oppmerksom på at et kjøp ikke er mulig hvis du ønsker å bestille fra et land som ikke er oppført i butikken vår.Sørg også for at du er i butikken som er utpekt for ditt land. Du finner en oversikt over våre butikker her: https://www2.healy.shop/en/choose-your-continent/Hvis du fortsatt ikke kan velge betalingsmetode i kassen, vennligst …

Jeg kan ikke velge en betalingsmetode. Les mer »

Dette kan ha flere årsaker. Først må du sjekke om kredittkortet ditt fortsatt er gyldig og har tilstrekkelige midler. Videre bør kredittkortet være registrert i samme navn som oppgitt i bestillingen. Før du prøver å bestille igjen, bør du også slette nettleserloggen og informasjonskapslene. Vi anbefaler også å prøve en annen nettleser.