Kategori: Innstillinger

Øverst til høyre på nettsiden vår (Butikk) kan du velge språket du ønsker, hvis det er tilgjengelig. Videre bør du også sørge for at plasseringen din samsvarer med det valgte kontinentet i butikken.

Du kan endre passordet ditt i dashbordet for butikkkontoen din under «Kontodetaljer». For dette må du være pålogget. Hvis du ikke kan logge inn, må du bruke «Glemt passord»-funksjonen og deretter kan du tilbakestille passordet ditt.

En endring kan kun gjøres av Brukerstøtte. Hvor raskt Brukerstøtte kan endre innstillingene avhenger av flere andre forhold. Noen ganger er det nødvendig med en ytterligere KYC-prosess. Vennligst åpne en servicehenvendelse og send inn følgende dokumenter sammen med henvendelsen: Kopi av ID-en din (begge sider) / Passdatasider, siste strømregning (ikke eldre enn 3 måneder), oppholdstillatelse

En endring av e-posten er mulig via brukerstøtte. Det er viktig å merke seg at forespørselen gjøres direkte med kontoen der e-posten må endres.